EMB

Energetisch Morfologisch Bloedonderzoek

EMB in een notendop

Een EMB-test bestaat uit drie onderdelen. Het bloedonderzoek, inzicht op je energetische vitamine- en mineralen en sporenelementen status en uitslag van de energetische belasting in je lijf.  

De EMB laat de volgende onderdelen zien:
Een regulier bloedbeeld (aantal bloedplaatjes, rode bloedcellen, witte bloedcellen, hemoglobine (Hb, ijzer), etc.); Energetische status vitamine, mineralen en sporenelementen; Energetische belasting (hormonaal,
vrije radicaal, toxisch, organen, pathogenen), darmverstoring, stressniveau, pH balans, geopatische stress (stress van WIFI, zendmasten, etc.), mentale of emotionele stress.

De EMB-test is een zeer waardevolle test waarmee je inzicht kan krijgen in de status van je eigen gezondheid. 

Tijdens de test neem ik een paar druppels bloed bij je af. Ik prik met een prikpen in je vinger en vang enkele druppels op in een buisje. Ik stuur het buisje op naar het lab en daar wordt de EMB op het bloed uitgevoerd. ongeveer 2,5 week later ontvang ik de resultaten. Ik analyseer deze en maak een passend voeding- en suppletieadvies voor jou die we samen in een vervolgconsult bespreken. Daarna ga jij hiermee aan de slag. Na 4-6 weken hebben we weer contact om te zien hoe de adviezen je hebben geholpen en of er nog stappen te nemen zijn.

Uitleg over de EMB-test

Het energetisch testen van het bloed houdt in dat met een aparaat de frequentie van een bepaalde waarde wordt gemeten, bijvoorbeeld specifieke vitamines, maar ook pathogene belasting zoals virussen en parasieten. Alles om ons heen is energie en alle energie heeft een eigen frequentie, een eigen trilling. Op het ingeleverde bloed worden frequenties afgemeten waarmee de status deze waarde wordt gemeten. 

EMB iets voor jou?

Wil jij graag een EMB-test, neem dan contact met mij op. 

Meer weten?

 Heb je vragen over voeding? Of wil je graag begeleiding of een (eenmalig) voedingsadvies? Nieuwsgierig naar de workshops die ik geef? Neem gerust even contact met mij op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.