JE wil natuurlijk het allerbeste voor je ongeboren kindje

Jippie zwanger!

Je bent zwanger, gefeliciteerd! Is het jullie eerste kindje? Of misschien al jullie tweede, of derde? Het is zo bijzonder om in verwachting te zijn. Vanaf het moment dat je zwanger bent – en eigenlijk daarvoor al – doe jij er natuurlijk alles aan zodat jullie kindje zo goed mogelijk kan groeien in jouw buik. Je neemt een extra vitamines, drinkt geen alcohol en je drinkt minder koffie. Maar hoe zit dat nou met eten?
Wat mag je wel, wat mag je niet en hoe kun jij jouw lijf het beste voeden voor het groeiend wonder binnen in je. Daar geef ik je graag antwoord op! Ik heb een aantal blogs geschreven over hoe jij jezelf, nu je zwanger bent, het beste kan voeden. Je vindt de blogs onderaan deze pagina.

NIEUWS: Ik heb een superleuke samenwerking met Verloskundigenpraktijk De 9 Maanden in Harderwijk. Samen ontwikkelen we een gratis downloadbaar eBook over Voeding tijdens het eerste trimester. En ik mag voorlichtingen geven voor mama's to be in het tweede trimester. Daarover binnenkort meer!

eBook Zwanger & Voeding

Nog even wachten en dan kan je hier het gratis eBook Zwanger & Voeding downloaden. Het eBook heb ik samen met verloskundigenpraktijk De 9 Maanden ontwikkeld.

RebornBag-4-NewBornMoms

Ondernemende vrouwen Harderwijk hebben samen een leuke Goodiebag samengesteld voor 'nieuwe mama's'. Ben jij een nieuwe mama en wil je ook graag een Goodiebag, lees dan gauw verder!

Meer weten?

Wil je graag begeleiding of een (eenmalig) advies over voeding tijdens jouw zwangerschap dat past bij jouw leefstijl? Dat kan natuurlijk! Neem gerust vrijblijvend contact met mij op en dan kan ik je vertellen wat ik voor je kan betekenen.