Jouw doel bereiken en behouden

Advies en begeleiding

Jij wil graag leren wat werkt voor jou, meer kennis over voeding én begeleiding bij het bereiken van jouw doel. Als nutritioncoach geef ik je die kennis over voeding. Je leert waar jouw lijf baat bij heeft en hoe je voeding kan inzetten om jouw doel te behalen. Ik begeleid je bij het behalen van jouw doel en ik ben de stok achter de deur. 

Werkwijze

Icon made by [author link] from www.flaticon.com

1. Kennismaken

Neem gerust even contact met mij op om kennis te maken. We spreken kort door wat je graag wil bereiken en hoe ik je daarbij kan helpen.

2. Digitale intake

Gaan we samen aan de slag dan ontvang je van mij digitaal een uitgebreid intakeformulier. Daarmee kan ik mij alvast goed voorbereiden op het (eerste) adviesgesprek. 

3. Persoonlijk voedingsadvies

Tijdens het eerste gesprek bespreken we de ingevulde vragenlijst en gaan we aan de slag met gericht en persoonlijk voedingsadvies. Samen brengen we in kaart wat jouw doel is en maken we een plan van aanpak. 

Na het gesprek....
Na een gesprek sta je nooit met lege handen. Je ontvangt altijd een samenvatting van ons gesprek, het persoonlijke voedingsadvies, (eventueel) het begeleidingsplan, voedingsrichtlijnen en praktische tips.

Hoe lang duurt begeleiding?
Hoe lang het begeleidingstraject duurt verschilt per persoon en wordt in overleg met jou bepaald. Je kunt kiezen voor losse consults of gebruik maken van een abonnement.

Woon je niet in de buurt van Harderwijk?
Dan is misschien een online begeleidingstraject iets voor jou! Persoonlijk contact in de comfort vanuit je eigen huis! Wil je hier meer over weten neem dan even contact met mij op.

Is begeleiding iets voor jou?
Vraag jij je af óf en welke begeleiding bij jouw past en wil je (vrijblijvend) even kennismaken, dat kan!  Neem contact met mij op of laat een bericht achter via het contactformulier.