Mijn visie als (jouw) nutritioncoach

GOED ETEN IS BETER VOELEN
Wat je eet heeft invloed op hoe jij je voelt. Voeding is de basis van jouw bestaan en als jij weet waar jouw lijf baat bij heeft, kun jij dit gebruiken om jouw doelen te bereiken. Weer lekker en fit in je vel zitten, je mentaal beter te voelen, dat sportdoel behalen en die promotie krijgen! Het is allemaal mogelijk!

DE KRACHT VAN DE NATUUR
Met de kracht van de natuur bedoel ik in de eerste plaats de kracht van voeding en voedingsstoffen. In de tweede plaats bedoel ik de kracht van jouw lijf. Het heeft een zelfgenezend vermogen. Doe jij dingen die dit in de weg staan dan zal jij je niet goed voelen. Doe jij dingen die dit versterken dan ga jij je steeds beter voelen! Voeding is een zeer groot onderdeel hiervan; Wat je eet is hoe jij je voelt. Maar denk ook aan andere patronen en gewoontes die je hebt. Haal je vaak een frisse neus? Op welke manier train je? Wat is voor jou een traktatie? Hoe slaap je? Met welke stoffen kom jij dagelijks in contact? Jouw lijf heeft het vermogen tot opruiming en herstel, maar jij bent verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt. Zorg goed voor je lijf en maak logische keuzes die natuurlijk zijn. 

IK DAAG JE UIT
Ik werk niet met een vast stappenplan of behandelplan want ieder mens is verschillend en ik kijk naar het individu. Vanzelfsprekend is er een leidraad maar dat is afhankelijk van het doel waarmee je bij mij komt en we bespreken dit tijdens ons eerste gesprek.

Wanneer wat je eet in balans is en past bij jou als persoon; passend bij jouw levensstijl, jouw verleden én het doel dat jij voor ogen hebt dan zal je zien dat je lekkerder in je vel gaat zitten en bereikt wat je wil bereiken! 

JOUW DOEL OP JOUW MANIER
Waar het om voeding gaat geef ik je inzicht; in je eetpatroon, deel ik kennis over voeding, kan ik je vertellen waar specifiek jij behoefte aan hebt en waar kansen liggen. Ik daag je uit om meer uit jezelf te halen en het eens anders te doen. Ik weet zeker dat het je ogen opent. 

Bekijk werkwijze
Contact opnemen

Mijn missie als voedingsdeskundige

WEET WAT JE EET
Oordelen over wat je eet doe ik niet. Jij beslist wat je eet. Wat ik doe is eerlijkheid over eten en wat dit voor effect heeft op je lijf. Ik geloof dat wanneer jij kennis hebt, jij de controle hebt en je in staat bent om  weloverwogen keuzes te maken die bijdragen om jouw doelen te behalen mét ruimte voor genieten van eten en eetmomentjes. 

KRITISCH OVER VOEDING
Kritisch ben ik. Met name over de manier waarop ons eten wordt vervaardigd en aangeboden. Wat is er precies aan toegevoegd en kan dit echt geen kwaad? Ik bekijk voeding vanuit een natuurgerichte aanpak en geloof dus dat hoe meer puur en natuurlijk je eet, hoe beter dit voor je lijf is en je het meest gezond kan zijn. 

JOU HELPEN
Ik vind het fantastisch wanneer ik jou mag helpen bij het bereiken van jouw doel. Soms ligt de oplossing voor het oprapen en hoef ik je alleen maar een duwtje in de goede richting te geven. Soms is het een grotere hulpvraag of ben je langdurig ziek, dan gaan we samen langere tijd aan de slag en ondersteun ik waar nodig.

WEER NORMAAL OVER ETEN
Ik geloof dat wanneer je eet uit de natuur en je lijf alle goede voedingstoffen geeft je hier het meeste baat bij hebt. Het lijf heeft goede en volwaardige voeding nodig om optimaal te funtioneren en zo gezond mogelijk te worden, te zijn en te blijven. Uiteraard is dit per persoon verschillend en daarom is het advies per persoon anders.

VOLWAARDIG, PUUR EN SIMPEL
Voeding dicht bij de natuur, niet gemaakt in een fabriek en zelf gekruid. Het hoeft niet lang te duren en ook niet ingewikkeld te zijn. Wel moet het volwaardig zijn, zo onbewerkt mogelijk. Dat is een simpele formule om je lijf optimaal te voeden.

Bekijk werkwijze
Contact opnemen