MetEsmee is weer open voor consults

Na een bijzonderen maar ook fijne kraamtijd start ik vanaf mei weer met mijn consults. Mijn praktijk gaat weer open! 

De afgelopen weken

Wat was het een bijzondere kraamperiode. Door de Coronacrisis verliep alles net wat anders dan van te voren gedacht. Zoë ging niet naar de opvang en mijn idee van hoe de kraamtijd zou zijn - veel samen slapen met Sacha en samen Zoë ophalen - moest worden bijgesteld. Eigenlijk ging dat heel makkelij en we hebben het ontzettend gezellig gehad de afgelopen weken. Het is bijzonder om deze quality time te hebben met mijn beide kindjes. Natuurijk had ik het geluk dat ik nog niet hoefte te werken. Toch ben ik blij dat ik weer aan het werk mag en stiekem heb ik zo nu en dan al weer wat opgepakt. 

Er zijn wat dingen veranderd

Achter de schermen ben ik bezig geweest met het uitdenken van mijn aanbod en ik ben tot de conclusie gekomen dat ik mij volledig wil richten op vrouwen en kinderen. Met name vrouwen met een kinderwens, zwangere vrouwen, borstvoedende vrouwen en vrouwen die na hun bevalling en borstvoedingsperiode nog wat willen afvallen, wil ik verder helpen. Hiervoor ben ik iets heel bijzonders aan het ontwikkelen waar ik binnenkort meer over vertel.
Ook gezinnen waarbij het een uitdaging is om gevarieerd, gezond en gezellig te eten wil ik verder helpen en ik heb de complementaire cursus kindervoedingsadviseur in mijn verlof gestart en bijna afgerond. Ook mijn website heeft een kleine make-over gehad in de afgelopen weken. 

Voor wat betreft mijn consults, het is mogelijk om van 7 mei weer een afspraak in te plannen. Dat kan nu heel gemakkelijk via de agenda onder het kopje 'contact'. Je plant zelf een geschikt moment in. Toch liever even overleggen dat kan natuurlijk ook. Stuur een mail, bel even of stuur een appje. Ik ben weer bereikbaar!

Vanwege de Coronacrisis zijn consults volledig digitaal.