Gratis Weekmenu voor Reborn Mama's

Hallo Mama! Gefeliciteerd met je kleintje! Speciaal voor jou als nieuwe moeder kan jij hier gratis het eBook downloaden. Het is een weekmenu to get back on track, boordevol lekkere recepten en handige tips & trics. 

Een zetje in de rug

Toen je zwanger was mocht je ineens van alles niet meer eten. Nu je geen kindje meer draagt mag je alles weer. Maar wil je dat wel? In de eerste maanden van je zwangerschap is er misschien wel heel veel veranderd en vond je andere smaken heel erg lekker, of juist niet! Naar mate je dichter bij het eind van je zwangerschap komt heeft je lijf ook andere voedingsstoffen nodig en kan het best zijn dat je dat hebt gemerkt in je voedingspatroon. Nu geef je misschien wel borstvoeding en wordt je soms overvallen door enorme trek! En dan zijn er ook nog die zwangerschapskilo's... Maak je niet ongerust, ook die extra pondjes gaan er vanzelf af. Soms heel makkelijk, en soms met een beetje hulp. Dat beetje hulp geef ik je graag en daarom krijg je van mij een gratis weekmenu!

Heb je vragen over jouw eigen voedingspratroon of dat van je kleintje, dan help ik je daar graag bij. Neem eens een kijkje bij mijn artikelen of neem vrijblijvend even contact op.

Eet smakelijk!

Heb je vragen of voeding? Wil je graag begeleiding of een (eenmalig) voedingsadvies? Neem gerust even contact met mij op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.