eBook Zwanger & Voeding

Gefelicteerd met je zwangerschap! Nu je in het eerste trimester bent, weet misschien nog niet iedereen dat jullie een kindje verwachten maar jij kan je al erg zwanger voelen. Je wil natuurlijk nu het allerbeste voor het wonder in jouw buik en dat betekent dat je ook moet opletten met wat je eet en drinkt. Hoe het precies zit en hoe je zo goed mogelijk kan eten tijdens je zwangerschap daarover heb ik in samenwerking met Verloskundigenpraktijk De 9 Maanden (Harderwijk) een eBook geschreven. Lees er meer over en download het gratis.

Over het eBook

Hoe zit dat nu precies met voeding? Wat mag je wel, wat mag je niet, hoe kan voeding je helpen bij je zwangerschapskwaaltjes en hoe kun je nu het beste eten? Daar geef ik je in het eBook uitgebreid antwoord op!

Samen met verloskundigenpraktijk De 9 Maanden heb ik een eBook ontwikkelt, speciaal voor jou om je te informeren over het eerste trimester. Het eBook bevat informatie over wat jij nodig hebt tijdens je zwangersschap, info over supplementen, info veilig eten en drinken, handige tips bij een druk leven en 5 voorbeeld dagmenu's. Jij kan het kan het eBook helemaal gratis downloaden via de website van De 9 Maanden, klik hier

Ook geef ik voorlichting over voeding vanaf het tweede trimester en goede voeding na de bevalling. Meer weten? Neem gerust contact op met mij of met De 9 Maanden.

Meer weten?

Heb je vragen of voeding? Wil je graag begeleiding of een (eenmalig) voedingsadvies? Neem gerust even contact met mij op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.